lauantai 26. syyskuuta 2015

#144 pari talli kertaa


Velmu
Heippa
Aloitettiin nyt sunnuntaina (6.9) käymään tallilla ja käydään siellä nyt joka viikko.

Nyt sitten kertoilen vähän tuosta kerrasta. Joo on vähän myöhässä tämä postaus :D

Ensiksi harjattiin vähän Arskaa, kun se oli tullut edelliseltä tunnilta. Arska on siis tallin uusi asukas. Ja se oli todella kiva, vaikka se on vielä vähän arka ja sen kanssa pitää olla rauhallinen. Se on vaan IHANA! :D <3

Vietiin sitten Arska ja Jamppa tarhaan ja annettiin hepoille vettä ja sitten haettiin Rasmus tarhasta ja alettiin laitta sitä valmiiks ratsastukseen. Mä menin eka Rasmuksella. Tehtävänä oli mennä puomeja kahdeksikolla ja sitä vän aikaa mentyä alettiin tehdä pysähdyksiä puomien päälle. Tehtävän sujui ihan hyvin. Sitten oli Jassun vuoro ja sitten sen jälkeen vietiin Rasmus talliin, jossa siltä otettiin varusteet pois ja sitten vietiin Rasmus tarhaan takaisin.


Ja koska nyt tämä postaus on aikalailla myöhässä niin ajattelin myös tähän samaan postaukseen kertoo myös sunnuntain kerrasta.

Tuo kerta oli enemmän sellainen hoitokerta.

Ensiksi haettiin Rasmus harjattavaksi ja sitten Arska seuraavaksi. Tehtiin molemmille hepoille myös venytyksiä. Sen jälkeen mentiin vähäksi aikaa  kissojen luo ja sitten vietiin hepat takaisin tarhaan. Otettiin vielä Demi harjattavaksi ja sen jälkeen vielä käytiin kissojen luona sanomassa heipat :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti