perjantai 27. marraskuuta 2015

#161 Sisustus unelmia


hei
nyt ajattelin tehdä tälläisen vähän erikoisemman postauksen, eilikkä kertoilen vähän siitä miten haluaisin sisustaa huonettani. Toivon vaan nyt että Mikko muutaisi huoneestani pian pois, että pääsisin sitten toiteuttaa näitä suunnitelmia. Osan kyllä pystyn jo nyt toteuttaa, mutta sitten osa on vähän sellaisia mitä en voi vielä toteuttaa, koska Mikon sänky on tiellä :D Toivottavasti tykkäätte tälläisestä vähän erikoisemmasta postauksesta ;)

Työpöydät: Joku työpöytä vois olla kiva. Joku sellainen jossa ois laatikoita joihin vois laittaa vaikka miekit. Tuosta ensimmäisestä tykkään aika paljon :)

 Hyllyt:

 Haluisin hyllyjä joihin voisin laittaa mun hajuvedet ja kynsilakat esille ja sit tollainen valokuvahylly vois olla kans kiva

 Viltit & torkkupeitot:

 Jonkinlainen torkkupeitto ois ihan kiva saada, johon vois käpertyy. Tuossa nyt neljä esimerkki jotka on ihan kivoja. Tuo lippupeitto on aika kiva, kun ostin mun kaverille melkein samanlaisen joululahjaks ja sit tuo turkispeittokin on ihan kiva :)

 Tuolit:

 jonkinlainen tuoli ois kiva, kun tällähetkellä mulla on vain sellainen puutuoli ja sit kun oon vienyt mun satulatuolin vinttiin. Ja muutenkin haluun tuollaisen tuolin missä ois selkänoja.

 Peilit:
 Olen jo pitkään halunnut kokovartalo peilin. Mun tän hetkinen on ihan ok, mut se ei oo sellainen kunnon kokovartalopeili

Taljat & matot:

 Haluisin uuden maton kun tänhetkinen on sellainen mikä ei pysy kunnolla paikoillaan. Joku pörrömatto ois kiva saada. Ja tuo taljakin on ihan kiva. Viki vois ainakin tykätä tuosta :D

 Korit & Laatikot:

 Laatikoita ei voi varmaankaan olla liika, varsinkin jos omistaa paljon pikkutavaraa :D Tuossa nyt joitakin esimerkkejä jotka ovat kivoja.

 Laatikostot:

 Lisää säilytys tilaa. Tollaiset ois kivoja joihin sais piiloon tavaroita. Tällähetkellä kun mun huoneessa on pari hyllyä, jotka ovat täynnä tavaraa ja ne ei oo mitenkään hienon näkösiä.

 Yöpöydät:

 Tuossa pari esimerkkiä yöpöydistä. Mun tän hetkinen on sellainen ruskee ja mie en siitä tykkää. Haluun aika paljon valkoista mun huoneeseen, vaikka se on aika arka väri.

Rahit:
 Tai mikä ikinä onkaan :D Mut tuollainen ois ihan kiva, jossa vois istuu.

 Verhot:
 Nyt on kiva hankkii verhoja, kun sain vihdoinkin uuden verhotangon. Tuo toinen ois varsinkin kesällä kiva, kun se on pimentävä.

pussilakanat:

 Tuossa nyt kolme esimerkkii, kun en saanut laitettuu enempää, kun ne tuli liian pienellä.Mulla ei oo kauheesti tuollaisi vähän "aikuismaisempii" kun mulla on tällähetkellä jotain nalle puhii ja ti-ti nalle pussilakanoita :D ja mie en niistä enää tykkää.

 tyynyt & tyynyliinat:Voiko olla liikaa koristetyynyjä? Mulla on jo aika paljon koristetyynyjä, mut ne on kivoja niin haluun lisää :D

 muut:

Kaikkee tuollaisi rasioita haluisin, vaikka nuo on ihan sairaan kalliita, mut ehkä joskus voisin hankkii ainakin yhen tuollaisen. Ja sit tuollaisii tauluja tai mitä onkaan ja sit kynttiläpurkkeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti