sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

#173 Ystäväni

Nyt näin ystävänpäivän kunniaksi esittelen muutaman mun kaverin. Nää on ne joitten kanssa juttelen eniten/oon tekemisissä eniten.

Kirsi: Tullut Jassun kautta tutuksi. Jutellaan melko useasti facebookissa ja Kirsille on kiva jutella aina vähän kaikenlaista :D

Klaara: Klaara tuli minulle tutuksi, kun hän tuli käymään isovanhempiensa mökillä meidän naapurissa. Nähdään yleensä vaan kerran kesässä. Viime kesänä ei kuitenkaan nähty kertaakaan, mut ens kesnä ois taas tarkoitus nähä. Muuten pidetään yhteyttä facebookin kautta. Klaara on tosi mukava ja iloinen persoona :)

Nelli: Nellikin tuli tutuksi minulle Jassun kautta ja ollaan nähty muutaman kerran nähty Jassun luona. Meillä on aina hauskaa kiusata Jassua. Nyt ei olla nähty pitkään aikaan, mut pidetään yhteyttä facebookin ja whatsapin kautta.

Emmi:Emmi tuli minulle tutuksi koulussa, kun Emmi tuli juttelee minulle, kun olin silloin aika paljon yksin. Emmin kautta tutustuin myös muihin ihmisiin, mutta heidän kanssaan en ole niin paljon tekemisissä enää. Paitsi niiden jotka ovat poltsin lukiossa. Emmi on minulle todella tärkeä ja voin kertoa Emmille oikeastaan kaiken. Emmi jaksaa kuunnella aina mun juttuja. Ja varsinkin nyt Emmin tuki on ollut minulle tärkeää, kun on ollut vaikeaa.


Jassu. Jassu Hillevi Possu. :D Tuo ihana ihana ystäväni, joka on ollut jo pitkään paras ystäväni. Tutustuttiin silloin ala-asteella, kun Jassu tuli eskariin. Oltiin tavattu jo kerran aiemmin,jolloin Jassu ujosteli minua ja pysytteli äitinsä selän takanaMutta kuitenkin koulussa meistä tuli hyvät ystävät. Siitä lähtien me ollaan vietetty tosi paljon aikaa yhdessä ja eikä meitä voi erottaa mikään. Jassu on minulle äärettömä tärkee, rakas ystävä, jota en tahdo menettää koskaan. Jassulle voin kertoa kaiken ja olla vaan oma itseni hänen seurassaan. Meillä on aina hauskaa ja monesti meitä onkin katsottu pahasti, kun ollaan vaan naurettu ja kikatettu koko ajan. Me molemmat olemme aik pervoja ja eikä naurukohtauksilta voi välttyä. Jassua on myös hauska kiusata,eikä se voi siitä olla vihainen ainakaan kovin kauan.
Meillä on niin monia hyviä yhteisiä muistoja.
Ja kuitenkin kun tiedän että Jassu lukee kuitenkin tämän ja tiedän että hän melko varmasti on itku silmässä, niin tahdon sanoa vaan että: Olet minulle todella tärkeä, enkä tahdo menettää sinua koskaa ihana, höpsö ystäväni. En koskaan!!! Best Friend Forever! <3Ja tietenkin nää karvakamut on mun kavereita :) Tässä tää nyt oli. Ystävät on oikeesti mulle tosi tärkeitä, varsinkin Emmi ja Jassu jotka ovat tukeneet mua aina kun on ollut hankalaa, mut kyl kaikki muutkin on mulle tärkeitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti