maanantai 1. elokuuta 2016

#184 Kuukauden top 5: HeinäkuuAjattelin nyt aloittaa tällaisen uuden postaus sarjan täällä blogissa. Yritän ainakin tehdä näitä joka kuukausi, mutta en lupaa mitään. Idea on siis se, että kerron viisi kappaletta/artistia/bändiä, joita olen kuunnellut siinä kuussa.

Mitä pidätte tästä ideasta? Oliko teillä jotain samoja lemppareita?


Every breath you take (Denmark+Winter)
Tämä on aivan ihana kappale. Olen kuunnellut tätä aika paljon heinäkuun aikana ja tämä on sellainen kappale joka jää soimaan päähän. 
Sydäntä särkee (Erin)
Aluksi en oikein pitänyt tästä kappaleesta, mutta kuukauden aikana olen alkanut tykkäämään tästä.


Hakuammuntaa (Ida Paul ft. Kalle Lindroth)
Tämä on vaan ihana ja tykkään vaan kuunnella tätä.

 


  Vesala: 
Kauheasti en ole Vesalaa kuunnellut ja sen uusin albumi on vielä aika tuntematon minulle, mutta Vesalan keikka ilosaarirockissa oli yksi minun lemppereista ja siellä oli hyvä fiilis. Itsekkin uskallaudin laulamaan ja tanssimaan, vaikka kappaleet olikin melko vieraita vielä, mutta se ei haitannut. Tässä on kaksi mun tämän hetken lempparia Vesalalta, joita tuli kuunneltua heinäkuussa ja varsinkin ilosaarirockin jälkeen.
Passenger
Passenger oli mulle aika tuntematon ennen ilosaarirockia. Olin kuullut yhden hänen kappaleen aikaisemmin, mutta en ollut osannut yhdistää sitä häneen. Ennen ilosaarirockia mminun täytyi kuunnella muutama kappale ja täytyy myöntää että rakastuin. Kappaleet on aivan ihania. Ja ilosaarirockin jälkeen olin vielä rakastuneempi. Hänellä on aivan mahtava huumorintaju ja hän osaa soittaa kitaraa ja laulaa <3 Nämä on kaksi mun ehdotonta lemppari kappaletta häneltä, vaikka tykkään oikeastaan kaikista.


2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kappaleita oot valinnut tähän,tuli hyvälle tuulelle tätä lukiessa :) Ideana tosi kiva, toteutuskin oikein onnistunut !

    VastaaPoista