lauantai 17. syyskuuta 2016

#195 Unelmia

Opiskelu: Ysin jälkeen haluan lähteä opiskelemaan eläintenhoitajaksia.(Tämä on jo toteutunut :) )

Poika-/tyttöystävä: Haluaisin olla jonkun kanssa,  jonka kanssa voisin vaikka toteuttaa mun unelmia ja myös sen unelmia. ;)

Hevonen:Jossain vaiheessa kunhan olen suorittanut kaikki opinnot ja mulla on työ, niin aion hankkia hevosen. Se ois sellainen melko kiltti ainakin hoitaessa, mutta ratsastessa se ois vähän sellainen hankala eikä sellainen laiska, mutta ei kuitenkaan sellainen joka ryöstää ja ei tottele. Sellainen reipas. Haluaisin sen olevan ehkä suokki. Se ois 155-170cm korkea ruuna. Sillä ois liinakko jolla ois valkoinen läsi. Sillä ois pitkä ja paksu harjas. Tai sitten jonkin kirjavaheppa vaikka Irlannincob. Me luotettais toisiimme 100%. Se ois varma maastossa. Se tykkäis työskennellä koulukiemuroita ja hypätä matalia esteitä ja sillä vois ehkä kisatakkin pieniä esteitä.
Tuollainen ois se unelma, mutta tietenkin se voi ihan erilainen, kuhan se tuntuis oikeelta.

Koti: Oma kiti ois ihan jees. Se ois juuri sopivan kokoinen mulle ja mun kumppanille (jos seilainen ois) Siinä ois avara keittö ja olohuone ja tilava makuuhuone. Se ois kaksi kerroksinen ja niissä molemmissa kerroksissa ois vessat. Ja sitten ois pesutilat ja tietenkin sauna. Ja sieltä talosta löytys pari vierashuonetta, jotka vois tarvittaessa muuttaa lastenhuoneiks. Talo ois valoisa ja melko vaalea väritykseltää, mutta jossain ois tietenkin jotain tehovärejä. Talo sijaitsis maalla jossa ois rauhallista, mutta ei kuitenkaan liian kaukana kaupungista. Lähellä ois peltoja ja metsiä jossa vois ratsastaa. Ja melko lähellä ois ranta jossa vois käydä uittaa hevosia. Pihassa ois 2-4 hevosen talli.

Lemmikkejä: Haluaisin ehkä saksanpaimenkoiran, sitten aion hankkia uuden kissan jos joskus Vikistä, Pietusta tai Pepestä aika jättää. Sitten haluaisin pari kania. Ja sitten ainakin yhden hevosen ja ponin ;D

Oma talli: Haluaisin oman 2-4 hevosen tallin, jossa asuis ainakin hevonen ja shettis :) Talli olisi avara ja valoisa. Karsinat olisivat suuria, jossa ois paksu turve tai puru alusta. Hevosilla ois suuret tarhat ja hyvät laitumet. Tallissa ois sopivan lämmintä ja samoin myös satulahuoneessa. Satulahuone ois kans tilava ja valoisa. Sinne mahtus kaikki hevosen varusteet. Erikseen olisi sitten kuivatushuone, jossa ois myös pesukone loimille. Talliin tulisi lämmin vesi tarvittaessa. Tavarat ois hyvin järjestetty ja siististi paikoillaan. Talli ois todella viihtyisä niin ihmisille kuin hevosille ja tietenkin siellä ois tallikatti :DMatkustaminen: Haluaisin ehtiä matkustamaan mahdollisimman monessa paikassa. Kuten esimerkiksi: Englannissa ja Ranskassa.

Tuossa nyt muutamia mun unelmia. Ei ollut kyl kauheen realistisia ja pitäis varmaan joku miljonääri et vois toteuttaa nuo, mut aina saa unelmoida :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti