sunnuntai 13. marraskuuta 2016

#203 Hevosaakkoset

A= Arska. Ihana issikka! Tykkäsin hoitaa Arskaa, vaikka sen kanssa piti olla todella rauhallinen, kun se oli melko arka.

=Anssi. Anssin valmennus- ja kisahoitajana on ollut mukava toimia ja kerran oon jopa päässyt Anssin selkään :)

= AMERICAN NIGHT LIGHT. Eli siis Nisa. Vähän äksy, mut tykkäsin kuitenkin ratsastaa sillä.


B=Blogi. Blogi joka toimii päiväkirjana hevosharrastukselleni, mutta se sisältää myös paljon muuta.

C=?

D=Doni. Doni oli aivan ihanan näköinen hevonen. Kerran pääsin Donia harjaamaan, mutta muuten en ollut sen kanssa tekemisissä ja sitten se myytiin pois.

=Demi. Tukkajumalatar <3. Demillä on aivan ihana harja ja Demiä oli kiva harjata kerran.

=Disco Hip eli tutummin Luke. Luke on aivan ihanan näköinen hevonen <3


E= Osa elämää. Hevoset on tosi tärkee osa mun elämää..

F=Fantsu. Fantsu oli aivan ihana pikku heppa. Fantsun kanssa oli kiva touhuta kaikkee. Se on vaan niin suloinen! :3

G=?

H=Heilax eli siis Hellu. Hellu oli ihan kiva heppa. Ratsastaessa mulla oli vaan sellainen tunne et se on tosi matala ja pyöreä. Okei olin tottunut menemään Rasmuksella ja Hellu oli vielä silloin kantavana.
Helmi. Hellun söpö varsa. Melko utelias tapaus jo reilun viikon ikäisenä.

I=Ilotila. Eka talli jossa aloin käymään.
=Ida. yksi ratsastuksen opettajista ja Demin omistaja.

J= Jamppa. Jamppa oli ihan kiva, vaikka se oli vähän sellainen äksy. Kerran taisin jopa ratsastaa Jampalla ja mitä siitä jäi mieleen oli pukki, koska ihminen oli liian lähellä.

=Jenni. Söpö pikku tupsujalka. Jenni oli aika nuori tapaus, mutta se oli kuitenkin tosi kiltti. Jennillä oli ollut varmasti kiva ratsastaa.

K=Kipinä. Kipinä on aika erilainen suokki, millä oon ratsastanut. Kipinä oli aika tamma :D Tarhasta se oli hankala saada kiinni, mutta ratsastaessa se oli kiva.

=Katja. Katja oli tosi mukava ratsastuksenopettaja.

L=Lilja. Täytyy sanoo, et Liljan kohdalla mulla on aukko. Mä en muista meninkö mä koskaan Liljalla, kun käytiin Revontulessa. :D


M=Matti. Matti oli aika mukava hepo ja oli mukavaa toimia sen hoitajana kisoissa ja valmennuksissa.
 

=Milli. Rakastin. Millillä oli aivan ihanat askellajit. Se ainut kerta jolloin sain mennä Millillä oli aivan ihana, vaikka varpaat ja sormet oli ihan jäässä.

=Miia. Tykkäsin käydä Ilotilalla silloin, kun siellä oli vielä ratsastustunteja, tykkään kyl vieläkin käydä Miialla, ponin luona.

N=Norma. <3. Tuo sydän kertoo jo varmasti paljon. Normalla on erityinen paikka sydämessäni. Kaikki alkoi tuosta hevosesta ja nyt ollaan sitten tässä. Paljon on myös muita mahtunut mukaan tälle taipaleelle, mutta Norma on se joka on opettanut mulle kaikista eniten ratsastuksesta.


O=Olivia. Myös yks ratsastusopettajista. Täytyy tässä nyt sanoo et kaikki ratsastusopettajat, joiden opetuksessa oon käynyt niin ovat olleet kaikki mukavia. Yhtään sellaista opettajaa ei oo ollu jonka tunneilla en ois tykännyt käydä.


P=Pientalli. Talli jossa oli aivan mahtava ilmapiiri. Kaikki tuli hyvin toimeen kaikkien kanssa ja hepat oli aivan ihania.
=PROBLEMA. Luna oli hevonen jolla täytyi mennä pitkilläohjilla. Kerran Lunalla menin ja se mitä siitä muistan on, että silloin satoi kaatamalla.

Q=?

R=Rp-Ricorock. Poni yksi niistä jotka on jättänyt jäljen sydämeeni. Poni on opettanut sen ettei ratsastus ole se tärkein asia. joskus voi tehdä jotain muutakin tai sitten vain olla.
 

=Reino. Tämä "mammutti" oli aivan ihana. Tykkäsin kovasti tästä suokista. Siinä oli sitä jotain erikoista, josta pidin.


S=Spirre. Spirre oli aivan ihana. Tykkäsin mennä Spirrellä, mutta sitten se muutti toiselle tallille.

=Sessa. Sessastakaan mulla ei oo oikein mitään mielikuvaa. Jotenkin tuntuu et Revontulesta mulle ei jäänyt paljon mitään mieleen paitsi Tinja.
=Soni. Soni oli silloin joskus Ilotilalla ja oli aivan ihana kuulla, mitä Sonille kuuluu nykyisin sen vuokraajalta.

T=Tinja. Tinja oli aivan ihana. Se oli kuin Norma pienoiskoossa. Tinja oli ensimmäinen hevonen jolla laukkasin Norman jälkeen. Tinjalla oli erittäin kivat askellajit ja niissä se muistutti kovin Normaa.

=Tosi-Suikku. Tutummin Rasmus. Hevonen joka opetti paljon Pientallilla käydessäni. Hevonen joka on jättänyt sydämeeni jäljen ikuisiksi ajoiksi.=Tara. Tara on aivan ihana ja on kiva kun meidän yhteistyi on alkanut sujua.

U=Ulla. Jo taivaslaitumilla laukkaava mummo poni..


V= Vanhemmat. Vahemmat ovat aika tärkeessä osassa hevosharrastustani. He kustantavat tämän kaiken ja ovat välillä myös kuljettamassa mua tallille.

=Velemu Tyttö. Tutummalta nimeltään Velmu. Velmu on aivan ihanan näköinen suokki. <3 Velmulla on liinaharja, oikeassa etujalassa kirjokavio ja vasemmassa takajalassa vuohissukka ja valkokavio

= Vokun Poju. Tutummin Poju. Poju on myös kivan näköinen heppa. :)


W=Wille's Julia. Juulin oikee nimi. Juuli on oikein ihana ja utelias heppa.

X=?

Y=Ystävä. Niin ihmiset kuin hepatkin. Monesta hevosesta on tullut mulle ystävä ja harrastuksen myötä olen myös saanut uusia ystäviä talleilta.

Z=?

Å=?

Ä=?

Ö= Ötökät. Väistämättä hevoskesään kuuluu ne inhottavat ötökätEi kommentteja:

Lähetä kommentti