torstai 19. tammikuuta 2017

#214 Kooste vuodesta 2016

Tammikuussa blogi jatkoi hiljaiseloaan. Minulla ei ollut motivaatiota päivitellä tänne. Viimeksi olin postannut kunnolla marrskuussa ja joulukuussa toivotin vain hyvät joulut teille.
Leivoin jonkin verran kotona. Tein mokkapaloja ja oman syntymäpäivä kakun. Käytiin Minnan kanssa retkellä ja otettiin mukaan evääksi kaakaota ja mokkapaloja.

Luetuin postaus: Tammikuussa en julkaissut yhtään postausta.
Helmikuussa sain julkaistua viimeinkin joulukuvat, joita otettiin heppojen kanssa. Minulla meni niiden muokkauksessa aika pitkään, että en ehtinyt julkaista niitä joulukuussa.
Helmikuun alussa ukkini kuoli. Hautajaiset jätin välistä ihan syystä, eikä minua muutenkaan oikein olisi kiinnostanut mennä. Vietin sen päivän sitten Jassun kanssa ottaen asukuvia meillä.

Luetuin postaus: Helmikuussa julkaisin vain yhden postauksen ja se oli #161 Joulukuvia helmikuussa. Jossa on 39 katselukertaa.
Maaliskuussa otettiin Jassun kanssa kivoja kuvia. Ainakin minä itse tykkään. Muutenkin maaliskuussa innostuin itsekin kuvailemaan enemmän, mutta eivät ne kuvat tainneet koskaan päätyä tänne nähtäväksi.
Leivoin myös piirakan, ihan harjoitus mielessä koulun kotsankoetta varten, jossa piti leipoa kyseinen piirakka. Piirakka oli yllättävän hyvää. Voisin jakaa sen ohjeen tännekin joskus, jos vain löydän sen ohjeen jostain.
Hiihtolomalla oltiin myös Jassun kanssa Kuopiossa lomalla. 

Luetuin postaus: Maaliskuussa julkaisin kolme postausta, joista luetuin oli #164 #ootd, jossa oli 35 katselukertaa.
Huhtikuussa pidin taas jonkilaisen tauon bloggaamisesta, enkä julkaissut yhtään mitään täällä. Otettiin Jassun kanssa taas kivoja kuvia, jotka julkaisin täällä toukokuussa. Innostuin myös kuvaamaan omiakin kissoja enemmän. Yritettiin myös innostua Jassun kanssa lenkkeilemään, mutta ei siitä tullut oikein mitään. Pitäisi ehkä taas yrittää jossain vaiheessa. Vai mitä Jassu? :D

Luetuin postaus: Huhtikuussa en julkaissut yhtään postausta.
Toukokuussa oli viimeiset ratsastuskerrat tallilla. Näin myös ihan ekaa kertaa varsan  ihan lifenä. Helmi on kyllä suloinen varsa. Jos minulla olisi ihan kunnolla kokemusta hevosista ja varsasta, niin ostaisin varmasti Helmin. Niin kivalta varsalta se kuulostaa :)  Innostuin myös ottamaan asukuvia ja passitin Minnan sitten ottamaan niitä. Toukokuun lopussa leikkasin myös hiukseni lyhyemmäksi. Ihan kivat ne kyllä oli, vaikka olin aluksi että uskallanko leikata. Mulla on ollut lyhyt tukka viimeksi  joskus ala-asteella, kun äiti pakotti leikkaamaan polkkatukan ja kunnon otsatukan. Jossain vaiheessa minulle sitten riitti ja aloin kasvattamaan pitempää tukkaa ja sen hirveän otsiksen pois. Sen pois kasvattaminen oli kyllä hirveetä, kun omistaa luonnostaan kiharemmat hiukset. Saatan kyl leikata tänäkin eväänä hiukseni vähän luhyemmäksi.

 Luetuin postaus: Toukokuussa julkaisin kolme postausta, joista luetuin oli #165 Pientallin asukit , jossa oli 61 katselukertaa.
Kesäkuussa oli päättärit ja peruskoulu oli sitten siinä. Kesäkuussa juhlittiin myös Jassun rippijuhlia ja äidin 50-vuotisjuhlia juhannuksena. Juhannus ilta vietettiin sitten tädin mökillä kaverin kanssa saunoen ja juteltiin pitkästä aikaa ihan kunnolla.
Kesäkuussa kissani aiheutti myös huolia. Tästä onnettomuudesta en olekaan tänne tainnut mainita mitään. Kissani sai siis ongenkoukun huuliinsa ja tassuunsa kiinni. Lähdettiin sitten päivystykseen Joensuuhun.  Siellä ei sitten meinattu saada sitä pois, kun ei löytynyt oikeita välineitä, jolla oli saanut sen katkaistua. Lopulta saatiin se sit pois. Kello oli siinä vaiheessa jo n. 12 yöllä. Täytyy kyllä sanoo että sillä matkalla oli tosi ystävällisiä ihmisiä. Käytiin eka tankkaamassa ja siinä oli ambulanssimies samaan aikaan, niin se olisi voinut auttaa, jos sillä olisi vaan ollut kissalle kipulääkettä ja oikeat työ välineet. Myös se eläinlääkäri oli tosi mukava. Käytiin sit myös abc:llä ostamassa jotain syömistä ja kissalle kissanhiekkaa, koska se joutui olemaan muutaman päivän sisällä. Tämä nainen joka meitä palveli, niin antoi meidän sitten ottaa mukaan kaakaota ihan ilmaiseksi ja kävi sitten vielä katsomassa Pietuani. Tuona yönä on uskaltanut sitten nukkua olekaan. Menin sitten vasta nukkumaan puoli kuudelta, kun kissani oli jo toipunut lääkkeestä, mitä sille annettiin.
Olin myös kesätöissä eläinlääkärillä ja vein sitten Maken ja Pietun sinnne leikattavaksi. Samalla katsottiin myös Pietun jalkaa, jonka se oli loukannut. Se oli tulehtunut ja Pietu sai siihen antibiootit ja kipulääkettä sekä määräyksen olla sisällä viikon. Ei tuollaista puoliksi ulkokissaa voi pitää sisällä viikkoa. Pietu oli jo ekan päivän jälkeen, että hän tahtoo ulos. Olihan se sitten päästettävä. Kauluriakaan se ei suostunut pitämään ja minun suojaviritykset oli kanssa ei, ne se repi pois.

 Luetuin postaus: Kesäkuussa julkaisin neljä postausta, joista luetuin oli #170 Hevoskysymyksiä, jossa oli 68 katselukertaa.
Heinäkuussa otettiin jälleen Jassun kanssa  kuvia muutamaan otteeseen ja Jassu tuli myös ottamaan ratsastuskuvia minusta ja Tarasta. Heinäkuussa oli myös Ilosaarirock, jossa oltiin Jassun kanssa lauantaina. Minä menin sitten siitä tädin luo yöksi, sillä menin sitten yksinäni vielä sunnuntaina. Tai päädyin myöhemmin päivän aikana sitten kavereiden seuraan. Oli kyl ihan tosi kivaa olla molempina päivinä ja muutenkin oli kivaa. Jos ei oteta huomioon niitä kahta miestä, jotka tuli juttelee mulle päivän päätteeksi. Se oli jotenkin niin kiusallinen tilanne. Pitäisi varmaan puhuu enemmän englantia, että en sittten jäätyis niin pahasti, kun joudun puhuu englantia.

 Luetuin postaus: Heinäkussa julkaisin kahdeksan postausta, joista luetuin oli #172 Juhannus , jossa oli 46 katselukertaa.
Elokuussa aloitin eläintenhoitaja opinnot. Jotenkin minä en sitten vaan sopeutunut sinne ja olin jo valmis lopettamaan muutaman viikon jälkeen. Onneksi minulle kerrottiin eri vaitoehtoja, eikä minun tarvinnut luopua unelmistani sen takia etten viidy koululla.
Elokuussa vietettiin myös Mikon ja Jassun synttäreitä. Kuvasin kissoja ja kävin jopa ratsastamassa Taralla, joka ei kuitenkaan sujunut niin hyin. Tästä kuulette lisää sitten haasteessa.

 Luetuin postaus: Elokuussa julkaisin kahdeksan postausta, joista luetuin oli #182 Asukuvia , jossa oli 43 katselukertaa.

Syyskuussa aloitin sitten työssäoppimisen ja sen avulla sain olla sitten kotona. Minulla oli kyl kivaa olla työssäoppimassa tuolla paikassa. Opin tosi paljon, myös sellaista joka ei ihan kuulu minun opintoihin. Pääsin myös olemaan mukana raveissa ja opin muutenkin ravihevosista enemmän.
Syyskuussa otettiin Jassun kanssa ihan sika kivoja kuvia. Mineä olin niihin ihan sika tyytyväinen. Näytän niissä jotenkin tosi onnelliselta.

 Luetuin postaus: Syyskuussa julkaisin seitsemän postausta, joista luetuin oli #191 Unelmia , jossa oli 49 katselukertaa.
Lokakuussa kuvaaminen jäi vähän vähälle. Kävin ratsastamassa Taralla pakkasessa. Näytin siellä selässä enemmän oranssilta säkiltä, kuin ihmiseltä. :D Tänne satoi myös esilumi marraskuussa.

 Luetuin postaus: Lokakuussa julkaisin kolme postausta, joista luetuin oli #195 Kuukauden top 5: Syyskuu , jossa oli 30 katselukertaa.
Marraskuussa kuvaaminen jäi taas vähille. Kävin ottamassa kuvia kissoista ja minusta. Enempää en tainnut ottaa kuvia, en ainakaan mitään jukaisu kelpoista.

 Luetuin postaus: Marraskuussa julkaisin neljä postausta, joista luetuimmat olivat #198 Kuukauden top 5: Lokakuu #199 Hevosaakkoset ja #201 Joulukalenteri joissa oli 30 katselukertaa.
Jouluussa kuvauksia sitten riitti. Tuohonkin kuvaan olisi ollut vaikka mitä kuvia. Yhteensä taidettiin pitää kolmet kuvaukset. Itsenäisyyspäivänä käytiin ottamassa asukuvia ja paria lauantaina joulukuvat hevosten kanssa. Joulu sujui kotona perheen kanssa aikaa viettäen ja uudenvuoden oli perinteisesti Jassulla. Meillä oli taas niin hauskaa, vaikka kuuloni varmaan heikkeni. Ei suinkaan rakettien takia, vaan Jassun :D Ammuttiin raketteja, syötiin ja valvottiin elokuvan merkeissä, vaikka se elokuva vähän jäi katsomatta, juttelun takia. Mentiin sitten nukkumaan vasta kahdelta.

 Luetuin postaus: Joulukuussa julkaisin kuusi postausta, joista luetuin oli #203 Kysymyspostaus, jossa oli 48 katselukertaa. Siihen muuten saa edelleen laittaa kysymyksiä.


Yhteen vetona vuosi 2016 oli ihan hyvä, mutta toivon kuitenkin että vuodesta 2017 tulee vielä parempi :)

Koko vuoden aikana julkaisin siis yhteensä 47 postausta.


Mikä teidän vuodessa 2016 oli parasta? Mitä toivotte vuodelta 2017?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti