lauantai 18. helmikuuta 2017

#217 Lempihevosen esittely

2. Lempihevosen esittely


 Star Leis "Tara"


: Tamma
: Amer.Ransk.
: Lämminverinen Ravuri
: 25.4.2004 Suomi
: Suomi
: Punaruunikko
:  otsapiirto, kuonopiirto, otj ruunu valkea ja kirjokavio, vtj sisäruunu valkea ja juovakavio

i.Rocky Kim
Disco Star
ei. Texas*

Tara on erittäin kiltti hevonen. Se on hieman läheisyys riippuvainen Kopsu-ponista. Käytävällä se saattaaa aluksi huudella Kopsun perään, mutta rauhoittuu sitten hetken päästä.

Ratsastaessa Tara on hieman hankala, eikä sovi aloittelijoille. Ekoilla kerroilla Tara testaa ratsastajaa. Taralla täytyy ratsastaa tietyllä lailla, jotta se toimii. Itselläni oli Taran kanssa aluksi hankaluuksia, kun en tiennyt vielä kunnolla kuinka Taralla ratsastetaan. Taralla ratsastaessa täytyy pitää ohjat mahdollisimman lyhyenä ja tehdä voltteja, jos Tara alkaa viedä. Tara kun on entinen ravuri.
Toisaalta taas Tara on itä kiltein ratsastettava, se ei koskaan säiky niin että se lähtisi viemään. Taralle säikähtäminen on sitä, että se saattaa ottaa muutaman askeleen sivulle tai taakse tai jäädä paikoilleen, jos se huomaa jotain, joka ei ole ollut siinä ennen.

Tara on kyllä kaikin puolin kiva hevonen, vaikka ei meillä olekaan sujunut kaikki niin hyvin, mutta ehkä se tästä vielä. Minun pitäisi vaan käydä Taran luona vähän useammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti