tiistai 7. maaliskuuta 2017

#219 Höpöttelyä


Heips,

Minä vietin vain lyhyen loman nytten. Sain itse päättää miten vietän loman ja päätin, että olen keskiviikosta perjantaihin töissä. Alunperin oli tarkoitus, että olen maanantaista keskiviikkoon töissä, mutta koska olin edellisen viikon ollut kipeänä, niin koin järkeväksi jatkaa lomaa ja mennä vasta loppu viikoksi töihin. Minua ei haittaa yhtään olla töissä. On se niin kivaa, että olen siellä ihan mielelläni.

Viikonloppuna olin Jassun kanssa. Käytiin lauantaina Kuopiossa ostoksilla ja voisin tehdäkin niistä ostoksista postauksen :) Oli aivan ihanaa nähdä Jassua pitkistä aikaan. Me molemmat ollaan sairasteltu nyt aika paljon, niin näkemiset on jäänyt vähän vähälle. On se ihan eri asia nähdä kasvotusten, vaikka jutellaankin Jassun kanssa päivittäin facessa.

Eilisen olin vain kotona ja kävin ulkona kuvailemassa, kun oli niin ihana ilma. Tänään Jassu tuli sitten meille, kun oli sovittu et otetaan nyt lomalla joku päivä kuvia. Kuvista tulikin ihan kivoja molempina päivinä ja kuvitan tämän postauksen niillä kuvilla.

Tämä oli nyt tällainen lyhyt höpöttely lähi päivien tapahtumista. Minulle kuuluu siis hyvää ja yskäkin alkaa pikku hiljaa helpotaaa. Nytten olisi vain hirveä hinku mennä ratsastaa ja näkee Taraa, mutta ainakin tämän viikon taidan vielä poissa selästä. Jos sitten vaikka ensi viikon viikonloppuna

Ajattelin muuten tehdä postauksen minun koulunkäynnistä ja opiskelusta. Jos teillä on jotain kysyttävää siihen liittyen, niin jättäkää vaikka tähän postauksen kommentteihin niitä, niin teen sen postauksen sitten niin avulla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti