perjantai 21. huhtikuuta 2017

#221 Ensimmäinen lempihevonen

6. Ensimmäinen lempihevonen

Ensimmäinen lempihevoseni oli varmasti Norma. Tuo kiltti Eestinhevostamma, jolla ei ollut koskaan kiire mihinkään. Olen aika paljon  puhunut Normasta täällä blogista. Tuntuu että toistan itseäni, kun joka kerta kerron kuinka paljon se minulle opettikaan ja kuinka tärkeä se oikeasti oli. Se kaikki oli kuitenkin totta.

Norma oli sellainen, jonka selkään voi laittaa kenet tahansa. Niin myös minut, 11-vuotiaan pikku Hannan, joka oli aina haaveillut pääsevänsä ratsastamaan.

Minun ja Norman tarina alkoi elokuun lopussa 2011. Tuota päivää olin odottanut siitä päivästä lähtien, kun postilaatikkoon oli tipahtanut  lahjakortti 20min talutusratsastukseen.

Siitä lähtien aloin käydä Miialla oikeastaan säännöllisesti. Kävin yleensä 1-2 kertaa viikossa tallilla. Aina en edes ratsastanut, vaan saatoin auttaa Miiaa ja muita ratsastajia. Kuitenkin jos ratsastin niin se oli Norma jolla menin. Välillä myös Reino tai Kipinä, kerran myös Milli ja Poni.
Okei nyt taidettiin poiketa aikalalla aiheesta. :D

Norma opetti siis minulle aika paljon. Koin kaiken ensimmäisenä Normalla. Ensimmäiset raviaskeleet ja laukan (Eka kerta oli kyllä vahinko, niin myös aika moni muukin kerta), joka ei oikein koskaan sujunut sillin kun sen olisi pitänyt sujua. Ekat (leiri)kisatkin koin Normalla.

Norma oli oikeesti aivan ihana ja kaikki jotka edes joskus saivat tutustua Normaan, niin luultavammin tykkäsivät Normasta (ainakin jos oli hevosihminen), ainakin minä uskon niin. 
Minun ja Norman tarina kuitenkin sai päätöksen heinäkuussa 2013 Norman laukattua vihreämmille niityille. 
<3
 

3 kommenttia:

 1. Sitä postausehdotusta:)
  Toivoisin että tekisit postauksen, jossa olisi mahdollisimman paljon kuvia sinusta hevosten kanssa, koska tehän olette läheisiä toisillenne. Kuvia jossa olet selässä ja sitten myös muuten vain hevosen kanssa. Voisit samalla kertoa aina että mitä kuvassa tapahtuu, vaikka tärkeimmät seikat ratsastusasennosta jne kun olet selässä. Mielellään näkisi enemmän kuvia sinusta ja hevosista yhdessä. Toivon että tämä postaustoiveeni toteutuisi. Ystävällisin terveisin Maija.K 16v

  VastaaPoista
 2. Sitä postausehdotusta:)
  Toivoisin että tekisit postauksen, jossa olisi mahdollisimman paljon kuvia sinusta hevosten kanssa, koska tehän olette läheisiä toisillenne. Kuvia jossa olet selässä ja sitten myös muuten vain hevosen kanssa. Voisit samalla kertoa aina että mitä kuvassa tapahtuu, vaikka tärkeimmät seikat ratsastusasennosta jne kun olet selässä. Mielellään näkisi enemmän kuvia sinusta ja hevosista yhdessä. Toivon että tämä postaustoiveeni toteutuisi. Ystävällisin terveisin Maija.K 16v Toivon vielä että vastaisit tähän:)

  VastaaPoista
 3. Välillä tänne tulee kuvia ratsastuksesta ja yhteiskuvia hevosten kanssa kun vain saan kuvaajan tallille. Pian on itseasiassa tulossa kuvia Taran kanssa. Voin yrittää keihitellä jotain erikoista tai sit vain kerron perus kuulumiset ratsastuskerrasta :)

  VastaaPoista