sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

#232 Kuulumisia ja kesäsuunnitelmia

Moikka

Tähän väliin ajattelin vähän kirjoittaa kuulumisia tänne. Nyt minulla on hieman enemmän aikaa kirjoitella, sillä kesäloma on vihdoin kunnolla alkanut. Periaatteessa olen ollut lomalla jo toukokuusta lähtien, sillä työssäoppiminen loppui huhtikuussa ja sen jälkeen minulla on ollut vain etätehtäviä. Jonkun verran minulla on niitä edelleen tehtävänä ja yritän saada ne nyt jossain vaiheessa tehtyä loppuun. Varsinainen kesäloma alkoi sitten kesäkuun alussa, mutta olin ensimmäiset kaksi viikkoa kesätöissä. Ei se minua varsinaisesti haitannut, sillä viihdyn siellä erittäin hyvin ja vietinkin siellä melkein joka päivä 7-10 tuntia.


Kesäloman ensimmäiset viikot menivät siis töitä tehden, mutta onneksi lomaa on vielä jäljellä ja vaikka mitä ehtii tässä vielä tehdä. Mitä kesäloma suunnitelmia minulla siis vielä on?

Tässä lähi aikoina on tarkoitus lähteä kaverin kanssa käymään Kuopiossa vähän shoppailemassa. Ravejakin olisi kiva päästä katsomaan ja kuvailemaan tässä kesän aikana. Muutenkin olisi kiva päästä kuvailemaan erilaisia tapahtumia Joensuun seudulla. Jos jollain olisi vinkkejä mitä kannattaisi kuvata, niin kertokaa tuolla alhaalla ↓ :)
Heinäkuussa olisi ilosaarirocktalkoot ja sen jälkeen sitten itse ilosaarirock. Tarkoituksenamme on kaverin kanssa ehkä mennä kahtena päivänä. Eniten odotan ehkä Reino Nordin, Younghearted, Ellinoora, Evelina ja Vesala. Näistä Vesala on ainut, jonka olen jo aiemmin nähnyt livenä.
Muita suunnitelmia minulla ei oikeastaan ole.

Toivottavasti aurinko paistaisi mahdollisimman paljon ja tulisi muutenkin kiva kesä :) (Juuri nyt kun kirjoitan tätä, niin ulkona sataa kaatamalla vettä)

Mitä kesäsuunnitelmia teillä on? Kommentoikaa alas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti