sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

#235 Tallit

25. Pieni esittely kaikista talleista, joissa olet käynyt säännöllisesti.

Varotan jo nyt aluksi, että postaus sisältää paljon hevoskuvia!!

Ilotila: Ilotilalla aloitin elokuussa 2011 ja lopetin ratsastaminens silloin kun tuntien pito loppui. Sen jälkeen jatkoin liikuttaen Ponia ja toimin välillä Anssin hoitajana kisoissa ja valmennuksissa. Myös Melleä juoksutin välillä. Nykyisin en enää käy Miialla.


Ratsutila Revontuli: Aloin käydä joskus sen jälkeen, kun olin lopettanut ratsastamisen Ilotilalla. Erityisen paljon en tykännyt kyseisestä tallista. Pakotettiin tekemään asioita tunneilla ja hevoset oli vähän äksyjä. Muutama ihan kiva poni siellä kuitenkin oli.


 Pientalli: Pientallilla oloin käydä keväällä 2014 ja kävin siellä pari vuotta, kevääseen 2016 asti. Kun talli muuttui yksityistalliksi, niin oli pakko lopettaa. Tykkäsin kyseisestä tallista paljon. Siellä oli niin kiva ilmapiiri ja kaikki oli mukavia kaikille. Kaikki opet oli mukavia ja osasivat opettaa. Opin siellä niin paljon uutta.


Yksityistalli: En ole katunut päivääkään, että otin yhteyttä Taran omistajaan ja tutustuin Taraan. Vaikka alku oli hankala,niin kerta kerralta meillä menee paremmin. Tietenkin välillä on huonoja päiviä, mutta ei me anneta sen haitata. Tarasta on tullut minulle kyllä jo nyt tärkeä hevonen.2 kommenttia:

  1. Omistiko tämän ensimmäisen yksityistallin Terhi Salonen? Riku oli ainakin yhdessä noista kuvista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riku oli Pientallilla silloin kun aloitin siellä :)

      Poista