tiistai 15. elokuuta 2017

#239 Kysy eläintenhoitajaopiskelijalta

Ajatteli nyt tehdä tällaisen kysymyspostauksen, jossa saatte kysyä mitä vain eläintenhoitajaopiskelijalta, tietenkin siis opiskeluun ja eläimiin liittyen, joten olisi kiva jos laittasitte tämän postauksen kommenteihin niitä kysymyksiä 😊

6 kommenttia:

 1. Moikka!:) ei oo näköjään kukaan vielä kysyny mitään. Joten esitän ensimmäisen. Ei nyt välttämättä liity niim opiskeluun, mutta elämääsi kuitenkin. Oletko yhdessä/ihastunut keneenkään? Ja onko kukaan myöntänyt olevansa ihastunut sinuun? Näitä henkilöiden nimiä ei tietystikkään tarvitse julkaista. Ps. Tätä sinun blogia on ollut todella mukava seurata, toivottavasti postauksia tulee. Mukavaa syksynjatkoa sinulle, Hanna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Postauksia kyllä tulee silloin kun jaksan/kerkiän julkaista. Mukavaa syksynjatkoa sinulle myös! :)

   Poista
 2. opiskeletko aikuispuolella vai "normaalisti"? suosittelisitko eläintenhoitajaks kouluttautumista?

  VastaaPoista
 3. Tuotanto- vai pieneläimet? Ootko missä ollu topissa? millasta eläintenhoitotyötä haluat tehdä tulevaisuudessa? Mistä ajattelit löytää oman alan töitä valmistuttuasi? Entäs jos ei löydy, mitä sitten teet?

  VastaaPoista
 4. Missä opiskelet? millaselle ihmiselle suosittelet alaa?

  VastaaPoista
 5. Nyt kun kerta saa kysyä mitä tahansa, niin minäpäs kysyn muutaman kysymyksen :D
  Kuinka usein piirtelet? Miltä piirroksesi näyttävät? Mitä teet silloin, kun et saa nukuttua? Kuinka monta päivää kestäisit eristyssellissä? Kuinka pärjäisit? Miksi sinä olet sinä? Jos työpaikkoja ei olisi, mitä tekisit? Kinkkua vai juusto eka leivän päälle? Jos saisit viettää päivän kenen tahansa kanssa, kenet valitsisin? Pahin koulukuva?

  sori jos nämä on vähän outoja kysymyksiä :DD

  VastaaPoista