perjantai 24. marraskuuta 2017

#262 2017 festivaalit osa 1:Ilosaarirock 2017


 


Ilosaarirock 2017 24.7.-16.7.2017
Oli kiva, kun tänä vuonna ilosaarirock oli kolme päiväinen, vaikka oltiinkin Jassun kanssa vain perjantaina ja sunnuntaina. Vähän harmitti, etten mennyt lauantaina, sillä silloin siellä olisi ollut Alex Mattson, kauriinmetsästäjät ja Haloo Helsinki esimerkiksi. Lauantai menikin sitten seikkaillessa perheen kanssa Kolilla. :D

Perjantai:
Perjantaina suunnattiin ensimmäiseksi kuuntelemaan Mäkkiä, vaikka päälavalla olisi ollut Jenni Vartiainen. Mäkki oli kyllä hyvä, tykkäsin. Mäkki lopetti juuri silloin, kun päälavalla alkoi soida ihmisten edessä. Se henkilökohtaisesti merkitsee minulle todella paljon ja aloinkin itkee, kun kuulin sen soivan. Seuraavaksi suunnattiin sitten kohti rentolavaa ja Reino Nordinin keikkaa. Reino yllätti kyllä positiivisesti. Se oli jotenkin niin hauska siellä lavalla. Sen jälkeen meillä oli tunnin tauko ja tässä välissä sitten syötiin, ennen Younghearted:n keikkaa, joka alkoikin todella hyvin...
Tosiaan minä ihastuin yhteen poikaan talkoissa. En kuitenkaan uskonut, että näkisin hänet siitä ihmismäärästä, mutta kuinkas sitten kävikään. Juuri kun oltiin kävelemässä Soundi-lavalle, niin Jassu sanoo, että se henkilö on tuolla. Siinä se sitten oli ja en tiedä mikä minuun meni ja aloin itkemään taas kerran. Siinä minä sitten seisoin itku silmässä ja katsoin, kun hän katosi ihmisjoukkoon. Oli siinä sitten kivaa mennä kuuntelee ihania rakkauslauluja tuon jälkeen.
 Niiden jälkeen olikin hyvä päästä kunnolla bailaa, nimittäin JVG:n keikalle. Ja sehän ei petä koskaan. Olin nähnyt JVG:n jo aiempana kesänä rokissa, mutta tällä kertaa minulla oli Jassu kaverina. Sen jälkeen käytiin vielä kuuntelemassa hetki Pariisin kevättä ja poistuttiin sitten alueelta juuri auringonlaskun aikaan.Sunnuntai:
Sunnuntai oli mekko päivä! Oltiin melko aikaisessa liikkeessä ja oltiin alueellakin jo heti kahdentoista jälkeen. Suunnattiin siitä sitten ottaa kuvia kirjaimille ja siitä sitten Teflon Brothersin keikalle. Heti ekalla keikalla sain huomata, että mekko oli ehkä vähän väärä valinta, nimittäin vieressäni oli joku jätkä, joka sitten hyppi siinä kiinni minussa. Pelkäsin siinä sitten, että mekkoni nousisi liian ylös. Muutenkin päivän mittaan huomasin, että olisi oikeasti kannattanut laitta jokin muu asu tai ainakin sukkikset jalkaan tai jotain, sillä reidet hankautuivat yhteen eikä se tuntunut yhtään kivalta.

 Meillä oli siinä sitten tunnun tauko, joten suunnattiin varjoon päälavan lähelle ja kuunneltiin siinä samalla Sonata Arcticaa. Siitä sitten rentolavalle ja Evelina, jonka jälkeen takaisin päälavalle ja Vesalan keikalle.

Sen jälkeen oli keikka, jota olin ehkä odottanut kaikista eniten sunnuntailta eli siis Ellinoora. Ellinooran biisit on sellaisia jotka vain kolahtavat ja ei keikan aikana voitu kyyneliltä välttyä. Minulle tulee aina kun Elefantin paino soi niin tosi haikea fiilis ja nyt kun kuulin sen livenä, niin aloin itkemään. Keikka jäi kyllä muutenkin mieleen, kun se poika oli siinä lähelläni, kunnes se sitten lähti kesken kaiken pois.

Illalla käytiin sitten vielä kuuntelemassa Rag'n'Bone Man:n, mutta tässä välissä käytiin asunnolla vähän syömässä ja pakkaamassa tavara valmiiksi kotimatkaa varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti