perjantai 1. joulukuuta 2017

#267 Joulukalenteri


No niin, tästä se lähtee. Ai mikä? No tietenkin joulukalenteri 2017.

Tänä vuonna se vihdoin toteutuu ja tässäkin blogissa nähdään joulukalenteri. Ainakin parina vuonna olen yrittänyt, mutta se ei ole onnistunut. Nyt aloitin suunnittelun jo ennen marraskuuta, niin minulla oli aikaa toteuttaa tätä.
Tietenkään kaikkea en voinut valmiiksi tehdä syystä tai toisesta. Luvassa on esim. joulukuvia, joka vuotiseen tapaan ja vähän uudistuksia blogin suhteen.
Kauheasti en voi paljastaa, mutta luvassa on aika paljon jouluun liittyviä postauksia ja muutama jotka eivät ole sitten niin jouluisia.

Toivottavasti jäätte seuraamaan blogin joulukalenteria :D


Tähän samaan voisin vähän kertoa kuulumisia.

Marraskuussa olen suurimman osan ajasta omistanut tälle blogille ja varsinkin joulukalenterille. Melkein joka päivä olen istunut koneella ja kirjoittanut postauksia tai muokannut kuvia. Olen yrittänyt saada kaikki syksyn postaukset valmiiksi ja julkaistua ne ennen joulukuuta ja se onnistui, vaikka kun katsoin mitä kaikkea minun pitäisi tehdä marraskuun aikana, niin en uskonut, että siihen pystyisin.  Kaikki sain kuitenkin julkaistua ennen joulukuuta ja nyt on sitten enää vain viimeisteltävänä ja julkaistavana nämä joulukalenterin luukut.

Mitäs muuta minulle sitten kuuluu? Itseasiassa ihan hyvää. Alku syksystä oli kausi, jolloin olin masentunut. Se vaan johtui suurimmaksi osaksi siitä, että silloin oli elämässä enemmän ihmissuhde ongelmia, jotka sitten painoivat mieltäni. Niistä kuitenkin päästiin ja elämä on taas ihan kivaa. Ehkä tallilla käynnistä on ollut apua. Otin nimittäin tavoitteeksi käydä tallilla kerran kuukaudessa, vähän nollaamassa ajatuksia ja olen siinä onnistunut. Jatkan varmaan tätä ensi vuodenkin puolella, sillä nyt minulla on intoa ja motivaatiota käydä tallilla. Kesällä motivaatio oli hieman hukassa ja en käynyt tallilla noin puoleen vuoteen ollenkaan, vaikka aikaa olisi ollut.

Blogi juttuihin palatakseni, niin olen alkanut kirjoittamaan katsausta tästä vuodesta ja yritän saada sen valmiiksi ennen joulua, sillä ajattelin joulukalenterin jälkeen pitää pienen tauon blogi jutuista ja palata sitten taas seuraavan vuoden puolella blogin pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti