maanantai 4. joulukuuta 2017

#270 Joulukalenteri kissoille


Tänäkin vuonna halusin toteuttaa kissoillekin oman joulukalenterin. 
Viime vuonna Makella ja Pietulla oli yhteinen kalenteri. Taittelin pieniä pusseja paperista, jotka sitten liimasin pahville. 
Tänä vuonna halusin tehdä sitten erilaisen, sillä viime vuoden kalenteri ei ollut niin käytännöllinen, kun se oli melko suuri ja tänä vuonna Patekin sai osansa kalenterista, joten tänä vuonna hyödynsi lehtiä kalenterin teossa 😊
1. Kalenteriin tarvittiin sanomalehtiä, sakset, kynä ja liimaa (itse käytinkin kyllä teippiä liiman sijasta) / 2. Taittelin lehden aukeamaa niin kauan, että siitä tuli tuon kokoisia paloja (n. postikortin kokoisia) ja leikkasin niitä sen verran kuin tarvitsin + muutaman ylimääräisen / 3. Taittelin nurkasta tuollaisen kolmion ja leikkasin ylimääräisen pois, niin tuosta tuli sitten neliö. / 4. Valitsin joulukalenterin sisällön. 
Loppu vaiheet unohdin kuvata, mutta selitän nyt ilman kuvia.

5.Laitoin luukun sisällön keskelle neliötä ja taitoin sen vain hyvin ja teippasin kiinni. / 6. Kun kaikki luukut olivat valmiit, numeroin ne vain ja laitoin ne paperipussiin, josta ne etsitään sitten kamuille :)

Luukut oli hieman hankala etsiä, joten tein luukuille isommat pussit ja numeroin ne, joten luukut oli helpompi etsiä ja jokaisen oma luukku oli sitten siinä samassa isossa luukussa. Tämän tein sen takia, että minulla meinasi mennä hermot jo heti ekana päivänä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti