tiistai 5. joulukuuta 2017

#271 Löydä meidät somesta


Mistä kaikkialta minut tai blogini löytääkään??

Sähköposti:
Sähköposti on hanna.tanskanen00@gmail.com , mutta se ei ehkä ole se helpoin tapa saada minuun yhteyttä. Toki saan kaikki ilmoitukset sähköpostista, mutta olen vähän laiska lukemaan niitä :D

Facebook:
Sekä minut että blogin löytää Facebookista. Omassa en oikeastaan hyväksy kaveriksi kuin tutut tai tuttujen tutut. Toki saa pyytää kaveriksi, mutta en sitä välttämättä hyväksy. Blogilla on omat Facebook sivut, jotka löytyy Hanna & karvakorvat- blogi nimellä. Sinne yritän päivitellä vähän realistisessa ajassa, mutta sekin aina vähän jää.


Instagram:
Oma insta on @hannalauraa ja sekä minulla on toinen tili, joka on vain hevoskuvia varten ja se tavallaan toimii blogin intana. Sen löytää sieltä nimellä @starleis_Snapchat:
Snäpistä minut löytää käyttäjätunnuksella hanna.tanskanen. Snäppiä päivittelen, milloin sattuu, en mitenkään erityisen usein. Välillä on kausia, kun päivittelen melkein päivittäin ja välillä en ollenkaan.


YouTube: 
Löytyy myös kanava, jonne tein videoita, mutta enää en ole niitä tehnyt. Joitain videoita sieltä varmaan vielä löytyy ainakin piilotettuna, että varmaan blogin kautta pääsee niitä katsomaan.

Ask.fm: 
Sieltäkin minut löytää nimellä @hannatanskanen, mutta se taitaa olla jo mennyt juttu. Itsekään en käy siellä kuin todella harvoin.
  
Jalustin.net:
Blogini löytyy kyseiseltä sivulta, kuten olette varmaan huomanneet blogin sivussa olevasta linkistä, josta pääsee jalustin.netin sivuille.

Jostain muualtakin blogi varmaan löytyy, mutta ei nyt tule mieleen, että mistä kaikkialta.

  Loppuun voitaisiin kurkata, että mistä kaikkialta blogiini on tultu ja millä hakusonoilla.

Blogiini on tultu kaikista eniten googlen kautta, mikä on ihan normaalia. Sen lisäksi blogiin on tultu askin, instan ja jalustin.netin kautta sekä facebookin ja blogit.fi kautta. Blogit.fi vähän yllätti, sillä en muistanut, että se löytyy sieltä. Muut ei oikeastaan yllättänyt yhtään. Ja tietenkin blogiin on tultu myös ihan blogin osoitteen kautta.

Hakusanoja:

hannatanskanen.blogspot.com: 
Kyllä, se on blogin osoite.

hanna tanskanen: 
Se on nimeni.


kepparin loimi: 
Joskus esittelin keppariden varusteita, niin varmaan sen takia blogi on löytynyt tuolla haulla. Tuolla haulla tänne on päädytty jopa kuusi kertaa.

ask.fm hannatanskanen: 
askini löytyy juuri tuolla nimellä.

miten tehdään kepparille loimi: 
Itse vaan silloin joskus otin pyyhkeen ja sidoin sen kiinni narulla, ehkä saatoin tehdä korville reiät, mutta en ole varmaan mitään ohjetta tänne jakanut.

my life and riding hanna tanskanen: 
Vanha blogin nimi ja minun nimi.

ask hanna tanskanen: 
Askiin varmaan menossa, mutta on täälläkin poikennut peräti kaksi kertaa.

kepparin loimi ohje: 
En ole mitään loimi ohjeita tänne jakanut, paitsi äsken kerroin miten minä sen silloin joskus tein. Saatoinpa kerran jopa ommella ompelukoneella tarrat yhteen loimeen :D

13 v tyttö: 
Kyllä, oli 13-vuotias tyttö, kun tämä blogin tein:

13 vuotias äiti: 
Kyllä olin 13 kun blogi sai alkunsa, mutta en kuitenkaan äiti sentään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti