perjantai 8. joulukuuta 2017

#274 10 blogia joita luen

Tässä on kymmenen esimerkkiä, siitä millaisia blogeja luen.  Enimmäkseen luen hevosblogeja, mutta mukaan mahtuu muutama muukin blogi.


Aadan blogia olen jo seurannut pitemmän aikaa. Oli mukava seurata Aadan ja Champin matkaa ja nyt sitten Aadan ja uuden hevosen Macon kehittymistä yhdessä. Tykkään katsoa Aadan tekemiä videoita ja blogin kuvat ovat aivan ihania. Aada osaa kirjoittaa hyvin ja selkeästi. Ulkoasu on hieno, mutta sen ja tiedot voisi päivittää ajan tasalle.

Edit: Ulkoasu ja tiedot päivitettiin ajantasalle tässä välissä. Tykkään kyllä uudesta ulkoasusta. Ihanan yksinkertainen, mutta silti niin hieno.
Siniä seuraan enemmän muualla sosiaalisessa mediassa, mutta välillä tulee luettua postauksia tai ainakin katsottua kuvia, jotka ovat aivan upeita. Ainut asia, mikä blogin ulkoasussa pisti silmään oli se, että kaikki sosiaalisen median tiedot löytyivät sivupalkista melko alhaalta, kun eka oli pari mainosta. Nuo kaksi mainosta häiritsivät silmääni, muut mainokset eivät oikeastaan.
  

Pinjan blogia olen lukenut jo kauan. Tykkään Pinjan tavasta kirjoittaa ja kuvat ovat hyvä laatuisia.  Ulkoasu on ihanan yksinkertainen, mutta minua hieman häiritsi se, että eka ylhäällä oli iso mainos ja sen jälkeen melko pieni banneri.

Kaktun ja Futururan tarinaa on ollut ihana seurata. Kuinka ex-ravurista on saatu aivan ihana ratsu. On ilo huomata, vaikka Futura ei ole enää mikään nuori herra, siitä löytyy edelleen energiaa. Ulkoasu on jotenkin ihanan maanläheinen ja yksinkertainen.
  

Olen aina tykännyt Susannan tavasta kirjoittaa. Monesti on tullut kyynel silmään lukiessa tekstejä ja tuo ulkoasu on aivan upea!

Olen oikeastaan jäänyt seuraamaan tätä blogi ainoastaan aivan upeasti muokattujen kuvien takia ja siinä sivussa on tullut lueskeltua postauksia.


Olen seurannut tätä blogia jo aiemmin satunnaisesti, mutta suurempi kiinnostus tätä kohtaan heräsi, kun luin Ruusan tiineydestä. Jäin sitä sitten seuraamaan ja nyt seuraan sitä, kuinka Albert kehittyy. Ulko asu on kivan talvinen/syksyinen ja jotenkin mieleen tulee sellainen vanhanaikainen postikortti.

Aino seuraan enemmän muualla somessa, mutta välillä tulee luettua postauksia ja selattua kuvia. Ulkoasu on ihan kiva ja kivan yksinkertainen, mutta tässäkin minua häiritsee mainokset sivupalkissa.


On ollut kiva seurata Villitin kasvua kuvien muodossa. Nuo kuvat ovat kyllä ihania. Olisipa itselläkin mahdollisuus kuvata hevosia noissa metsissä. Ulkoasu on hieno, mutta kuitenkin yksinkertainen.

Tiian blogi on kanssa yksi blogi, jota olen lukenut kauan. Oikeastaan nämä kauemmin luetut blogit inspiroivat minua luomaan tämän blogin. Tykkään Tiian tavasta kirjoittaa ja kuvat ovat ihania. Ulkoasukin miellyttää omaa silmääni, vaikka mainokset edelleen jäiritsevät hieman minua. Kuitenkin ymmärrän sen, että niiden kautta bloggaajat saavat tuloja.

Millaisia blogeja te luette?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti