perjantai 22. joulukuuta 2017

#288 Onnellinen heppatyttö


https://4.bp.blogspot.com/---KbGp6xUOc/WgmRdrC3klI/AAAAAAACQJg/-xiJ_KZNzi8rgEA13luRECNZdKmTEQ12ACLcBGAs/s1600/luukku22.jpg


Vihdoin oli tuo päivä (25.11.2017.), kun päästiin ottamaan heppojen kanssa joulukuvia. Tätä päivää olin odottanut jo lokakuusta asti :D Kuvasin tuona päivänä MyDay:n kuvina, joka löytyy edellisestä luukusta.
Vähän minua jännitti, onko tuolloin lunta, mutta edellisenä päivänä oli lumi myräkkä, joten lunta ainakin oli. ☺ Ja koko lauantain satoi lisää lunta, mikä vähän haittasi kuvauksia.


Lähdettiin matkaan jo yhdeksän aikaa ja perillä oltiin kymmenen jälkeen. Ekaksi käytiin hepat talliin. Laitettiin Kopsu karsinaan, ettei se sitten karkaisi taas, kun mentäisiin ulos Taran kanssa. Laitettiin Tara ihan rauhassa valmiiksi. Onneksi Tara ei ollut likainen, vakkakin märkä se oli. Mutta se ei lopulta haitannut, sillä ulkona se kuitenkin sitten kastui.

Laitoin Taralle rusetit harjaan ja häntää. Satuloin sen ja laitoin suitset päähän. Suunnattiin siitä sitten kentälle. Jasmin auttoi minua pääsemään Taran selkään. Menin kentällä ehkä n. vartin, sillä Taralla ei ollut tilsakumeja ja lumi paakkuuntui koko ajan kavioihin ja sen takia Tara sitten kompuroi koko ajan. Päätettiin sitten, että mennään peltotielle ottamaan kuvia. Pyörittiin sitten sitä tietä edestakaisin hetken. Siellä ihme kyllä lumi ei paakkuuntunut kavioihin niin paljon. Tarpeeksi kuvia otettua suunnattiin takaisin talliin.


Otin Taralta satulan pois ja laitoin sille viltin selkään. Itselle vaihdoin tonttulakin päähän. Suunnattiin sitten takaisin ulos ja tielle ottamaan kuvia. Jasminkin sitten halusi ottaa Taran kanssa kuvia. Olin kyllä ylpeä Jasminista, sillä hän hieman jännittää olla Taran seurassa. Ymmärrän kyllä, sillä itsekin hieman jännitän Taralle satulan laittoa, sillä Tara vihaa sitä. Se potkii seinää ja yrittää purra. Ehkä hän nyt sitten suostuu vähän useammin tulla ottamaan meistä kuvia.


Seuraavaksi oli Kopsun vuoro. Otettiin Taralta varusteet pois ja vietiin se takaisin pihattoon. Otettiin Kopsu karsinasta. Se oli siellä ollessaan tietysti piehtaroinut ja märkään karvaan se sitten tottakai tarttuu. Vielä kun shettiksillä on sellainen mammuttikarka, niin kiva. Jasmin sitten harjasi Kopsun ja minä sovittelin sille päähinettä. Päädyttiin sitten laittamaan sille itsetekemä tonttulakki, joka olikin sille ihan passeli. Laitoin Kopsulle vielä rusetin häntään ja viltin selkään sekä tietenkin suitset.

Mentiin sitten jälleen tielle ottamaan kuvia, sillä se on kiva paikka ottaa talvella kuvia, kun siinä on kuusikko. Kopsu jälleen omaan tapaansa touhusi kaikkea muuta. Milloin se hamusi ihmisiä, milloin lunta tai hanskoja. Jasminin hanskoilla olikin kiva leikkiä :D Myös minun taskuni kiinnosti siinä vaiheessa, kun se tajusi siellä olevan herkkuja.


Mentiin sitten takaisin talliin ja laitettiin Kopsu takaisin pihattoon Taran seuraan. Siivottiin tavarat paikoilleen ja Jasmin lakaisi käytävän. Noin neljä tuntia meillä meni koko touhussa. Syötiin sitten eväät ja Taran omistaja pyysi sitten meidät sisälle odottamaan kyytiä. Sisällä oli niin söpöjä pieniä kissan pentuja. Hieman tuli ehkä pentukuume. Äiti sitten tuli joskus neljän jälkeen hakemaan meitä ja päästiin kotiin.

Oli kyllä kiva olla Jasminin kanssa tallilla pitkästä aikaa yhdessä. Jasmin saisi kyllä vähän useammin lähteä kanssani tallille, kuin kerran puolessa vuodessa. :D

Tämä kuva on yksi minun lemppari tämän vuoden joulukuvista.

Tämäkin on jotenkin niin kiva kuva. Tykkään jotenkin katsoa muualle kuin kameraan kuvauksissa, jotenkin niistä tulee silloin kivempia.

Ponipalleron pylly :DNäiden heppojen kanssa sitä osaa nauttia pienistä hetkistä. On tämä vain sellainen harrastus, mikä saa unohtamaan kaiken muun ja keskittymään juuri siihen hetkeen. Olen niin onnellinen, kun olen saanut mahdollisuuden harrastaa juuri tätä harrastusta. ♥


Näistä ihanista kuvista kiitos jälleen Jasminille. ♥
Pelkkää rakkautta ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti