lauantai 30. joulukuuta 2017

#291 Joulu oli ja meniHei taas! 
Minun oli tarkoitus viettää joulukalenterin jälkeen loppu vuosi "lomaa" ja olla pois blogin ääreltä, mutta enhän minä voinut, kun intoa on kirjoittaa. Minulla on monta postausta suunniteltuna jo, mutta niistä kuulette sitten vasta ensi vuoden puolella. Kuitenkin kirjoitan niitä jo valmiiksi. Jos teillä on jotain postaus ideoita jotka haluaisitte että toteutan ne ensi vuonna, niin laittakaa kommenttia tuonne alas


Joulu oli ja meni. Joulu tuli vietettyä hyvin perinteisesti perheen kanssa. Heräsin ensimmäisen kerran puoli viideltä, kun käytiin äidin kanssa viemässä lahjat kuusen alle. Ajatuksena oli, että menisin vielä nukkumaan muutamaksi tunniksi, mutta sitten Minna heräsi jo ja lopulta kaikki olivatkin jo heräillä, niin avattiin ensimmäiset lahjat viiden aikaan.

Minun oli heti puettava yksi lahja päälleni ja se saikin olla koko päivän ajan päälläni ja monta päivää pidin sitä vain päälläni, kun se on vain niin mukava. Suurimman osan ajasta olenkin viettänyt pyjamassa, kun ne on niin rentoja.


Katsottiin siinä sitten jouluohjelmia ja kokosin samalla Minnalle sen lahjaksi saamia legoja. Isi kerto yksi päivä juuri, kun ennen niillä oli tapana tehdä palapelejä jouluna. Niiden parissa oli sitten aika kulunut nopeasti. Nykyisin tämä perinne toteutuu, sillä että Mikko ja Minna saa legoja jotka pitää koota. Kauheasti en edes jouluna katsonut telkkaria ja suurin osa niistä mitä suunnittelin katsovani, niin jäi katsomatta.

Syötiin sitten jouluruokaa ja minä meikkasin nopeasti ja lähdettiin sitten isin ja Mikon kanssa käymään kaupassa ostamassa laatikoita ja haudoilla. Minä kun luulin ettei minun enää tarvitsisi tarpoa lumessa, mutta niin vain löysin itseni jälleen hangesta. Haudoilla oli sen verran lunta. Jos olisin vähän ajatellut asiaa, niin olisin kyllä laittanut pitempi vartiset kengät. Haudoilla on aina jotenkin niin kiva käydä, kun siellä on niin rauhallista ja kaunista.


Illalla sitten meillä kävi vieraita. Joulusauna on kyllä yksi sellainen kokokohta jouluna. Itse virittelin kynttilöitä saunaa, niin kylvin ja peseydyin sitten pelkästään kynttilän valossa. Jotenkin niin romanttista. Saunan jälkeen avattiin sitten loput lahjat. Tänä vuonna sain jotenkin kivoja lahjoja ja olen kiitollinen niistä kaikista. En saanut oikeastaan mitään turhaa ja kaikki tulee varmasti käyttöön ainakin jossain vaiheessa. Ainoastaan yhdestä lahjasta annoin yhden jutun Minnalle leikkiin, kun parempaan käyttöön se kyllä Minnalla menee kuin minulla itselläni. 


Sanokaa jos haluatte että esittelen teille joululahjani vähän paremmin. Minusta olisi ainakin kiva esitellä ne. Itse ainakin tykkään katsoa muiden joululahja esittelyjä ja muutenkin ostosten esittelyjä. Vaikka moni ehkä ajattelee et nyt se leuhkii niillä lahjoilla, niin minulle se on vaan kiva idea. Ehkä joku saattaa saada niistä ideaa, että tuollainen voisi olla kiva ja että tuollaisen tarvitsen tai ehkä niistä vois saada lahjaideoita seuraavalle vuodelle. Mites te ajattelette? Onko se leuhkimista vai onko se vain hyvä idea esitellä lahjoja?


Loppu ilta menikin sitten syöden ja katsoen leffaa. En kylläkään jaksanut katsoo sitä kovin kauaa, kun olin niin väsynyt. Olinhan jo herännyt puoli viideltä. Meininki sitten nukkuu kohtuu aikaisin.


Itse olin jotenkin niin onnellinen, kun saan viettää aikaa läheisten kanssa. Muistakaa tekin viettää läheisten kanssa aikaa ja sanoa kuinka juuri sinä heistä välität. Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu ja ei sitä pidäkään pelätä, että entä jos pian sattuukin jotain. Älkää pelätkö tulevaa vaan nauttikaa jokaisesta hetkestä läheisten kanssa ja muistakaa myös niitä rakkaita jotka eivät ole enää täällä maan päällä vaan tuolla jossain katselemassa teitä ja teidän sydämissä <3
Make on tykännyt nukkua kuusen alla :D

Yritin myös ottaa kissoista jouluisia kuvia, mutta se oli hieman hankalaa, kun eihän ne pysynyt paikalla ja herkut kiinnosti enemmän kuin kameralle poseeraminen. Pahoittelen että osa kuvista on hieman tärähtäneitä, mutta kuitenkin halusin ne tähän laittaa kun muuten ne ois niin kivoja kuvia.

Mites teidän joulu sujui? Saitteko kivoja lahjoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti