torstai 4. tammikuuta 2018

#295 Viimeinen kerta 2017


Vuoden vika talli kerta, joka ei sujunut niin hyvin kuin olisi toivonut...


15.12. menin viimeisen kerran viime vuonna tallille. Eka kaikki sujui hyvin. Sain laitettua satulankin Taralle ilman, etä se potki tai mitään. Pari kertaa se yritti näykkiä, kun kiristin satulavyötä, (tuo kirottu satulavyö :D) mutta muuten se oli nätisti. Suunnattiin sitten kentälle, mutta jakkara oli lumihangessa, joten vein Taran takaisin talliin ja kävin itse hakemassa jakkaran lumihangesta. 

Suunnattiin sitten takaisin kentälle. Isi tuli pitämään Taraa, kun nousin selkään. En sitten tiedä mitä siinä oikein kävi, mutta Tara lähti peruuttamaan ja minä en kerinyt nousta kunnolla selkään vaan roikuin siinä yhdellä jalustimella, jonka seurauksena satula kiepsahti kyljelleen ja minä mätkähdin maahan. Tästä talli kerrasta siis opittiin, että kannattaa tarkistaa se satulavyö vielä ennen selkään nousua. En sitten tiedä mikä siinä oli, kun se vyö oli kuitenkin samoissa rei’issä kuin missä se yleensäkin on. 


En sitten enää noussut selkään vaan päätin et menen Taran kanssa kävelemään tielle. Olin kyllä hieman pettynyt, kun vuoden vika ratsastus kerta meni noin, mutta välillä on huonompia päiviä. Eikä se enää niin haitannut, kun Tara pörisi koko ajan sen matkan mikä mentiin ja kerjäsi herkkuja. 

Käytiin kävelemässä ihan pieni pätkä tiellä, jonka jälkeen palattiin takaisin tallille. Otin Taralta vain suitset pois ja laitoin päitset päähän, jonka jälkeen vein sen takaisin pihattoon Kopsun seuraksi.

On se Tara vaan niin kiva tamma, vaikka aina meillä ei sujukaan niin hyvin. Toivottavasti seuraavalla kerralla sujuisi jälleen paremmin ja jos saisin vaikka Jasminin mukaan tallille, niin minulla olisi hieman varmempi olo, kiivetä sinne selkään jälleen.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti