sunnuntai 7. tammikuuta 2018

#297 #bestnine2017


 Hei vaan kaikki! Ajattelin jakaa nyt tänne vuoden 2017 tykätyimmät intagram kuvat. Ihmiset yleensä jakavat ne omassa intagramissa, mutta itse halusin jakaa ne tänne niin että pääsen vähän tarkemmin kertomaan kuvista.
 
Ja niille jotka eivät tiedä, mikä bestnine on, niin se on sivusto, johon kirjoitetaan vain intagram tilin nimi, joka pitää olla julkinen ja se sitten luo yhdeksän kuvan kuvakollaasin sen tilin tykätyimmistä kuvista. Tämä löytyy ihan, kun kirjoittaa hakuun bestnine2017.

Aloitetaan vaikka omasta tilistäni ja sen jälkeen heppatilistä ja mennään siitä vähiten tykätyimmästä tykätyimpään.

Tältä näyttää yhdeksän tykätyintä viime vuodelta omalta tililtäni, Kuvia onkin tullut postattua 188 yhden vuoden aikana :D Jotenkin ihan käsittämätöntä, minulla on tilillä reilu kaksi sataa kuvaa tällä hetkellä ja niistä 188 on viime vuodelta. Ehkä tästä viimeistään huomaa että minulla on pieni pakkomielle jakaa kuviani :D
Tämä kuva otettu tädin mökiltä. Näitä kuvia löytyy lisää täältä.
Tämä kuva on otettu, kun otettiin Jasminin kanssa asukuvia meillä. Itse tykkään tästä jotenkin erityisen paljon. Näitä kyseisen kerran asukuvia ja muita kuvia löytyy tästä.
Minna onnistui ottamaan ihan kivan kuvan ja tuo sumu on tuolla taustalla niin nätti. Tykkään kyllä itsekin tästä kuvasta. Näitä kuvia löytyy lisää täältä.
Kuva siitä, kun nautittiin Maken kanssa hankiaisista ja auringosta viime keväänä.
Niin ihanan kesäinen kuva Makesta. Näitä ja muita kesäisiä kuvia löytyy lisää täältä, jos joku haluu käydä vähän fiilistelemässä kesää.
Jasmin oli ottamassa meistä jouluisia kuvia, mutta tuo sää ei ollut kovin kiva. Muita kuvia tästä reissusta löytyy tästä ja tästä.
Lenkillä ilta-auringon paisteessa. Niin nättiä! ♥
 Lenkillä pirteässä pakkassäässä viime talvena. Lisää kuvia löytyy tästä.
Joulukuun lopussa oli kiva talvinen päivä ja pellolla oli kivan sumuista. Harmi vaan, että heräsin ehkä vähän liian myöhään, niin enää ei ollut niin valoisaa ja sumukin hälveni sitten, mutta kuitenkin ehdin saada muutaman kivan kuvan :) Näillä kuvilla on kuvitettu esimerkiksi tämä postaus. Loput kuvat odottavat vielä julkaisu hetkeään.
Tältä näyttää heppatilin tykätyimmät. Joulukuvia tuli julkaistua joulukuun aikana monta ja niistä neljää kuului vuoden tykätyimpiin. Tämän tilin puolella aktivoiduin kunnolla vasta tänä vuonna. Ennen sinne tuli oikeastaan vain vanhoja kuvia muutamaa kuvaa lukuun ottamatta, mutta nykyisin se toimii vähän samalla tavalla päiväkirjana kuin tämäkin blogi, mutta enemmän realiajassa. Ja suurin osa kuvista ei ole enää kovinkaan vanhoja. Ihan hyvä tykkäys määräkin on kertynyt vuoden aikana, vaikka tämä tili ei ehkä olekkaan niin suosittu.
Näitä joulukuvia löytyy kyllä. Kaikki mitä oon näillä tileillä julkaissut, niin eivät löydy täältä blogista, että jos joku haluaa, niin voi käydä katsomassa näitä instagramissa.
30 tykkäystä tässä. Tämä on vuoden vikalta tallikerralta. Tästä pääsee lukemaan täältä.
Tämä on ehkä minun lempparikuva Tarasta. On se vaan niin rakas kaviokas ♥
Lisää joulukuvia..
Ja lisää..
Ihan Fantsu ♥ Fantsu kai asustelee nykyisin Metsäkylän ratsastuskeskuksella tai ainakin se on siellä tietääkseni jossain vaiheessa ollut.

Roope ♥ Näitä kesäisiä heppakuvia lisää täältä.
Ja vielä kerran jouluinen kuva :D
Tämä on todennäköisesti tykätyin kuva tällä tilillä. Tää ratsastus kerta oli kyllä niin kiva, kun pääsi puolen vuoden jälkeen tämän tammuskan selkään. Syksyn talli kerroista voi lukea täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti