sunnuntai 21. tammikuuta 2018

#300 Vauvakuvia


Vauvaalbumi ja muita vauvakirjoja
Jossakin joulukalenterin luukussa katseltiin minun lapsuuskuvia ja olin että voisin jossain vaiheessa myös esitellä vauvakuviani. Ja ehkä nyt on hyvä aika, sillä allekirjoittanut viettää tänään syntymäpäiväänsä. En mitenkään erityisesti vielä, vain perheen kanssa ja yksi tuttu tulee käymään sekä yksi ystävä tulee myös, mutta ensi viikonloppuna vietetään sitten paremmin, kun ystävät tulee käymään ja sitten muutama sukulainen.

Siirrettiin synttärit tarkoituksella ensi viikonlopuksi, kun eilen piti olla hiihtoratsastuskilpailut, mutta ne sitten peruttiin huonon pohjan takia. Ei sitten viitsitty enää siirtää synttäreitä täksi viikonlopuksi, kun kakutkin oli jo tilattu.

En kuitenkaan nyt höpise enempää vaan päästän teidät katsomaan kuvia. Samalla kerron myös, että millainen olin taaperona. Itseasiassa tunnistan vieläkin näitä joitain piirteitä itsestäni :D Näissä kuvissa olen muutaman tunnin ikäisestä noin neljä vuotiaaksi.

Pahoittelut kuvien laaduista, sillä jouduin ottamaan kuvat paperikuvista.

Synnyin 21.01.2000 klo. 00.15. Syntyessäni olin 47cm pitkä ja painoin 3010g.  Kun tulin kotiin ensimmäisen kerran sairaalasta, naapurit olivat järjestäneet minulle ilotulituksen.
19.3.2000 minut kastettiin ja sain nimeksi Hanna Laura Esteri. Minusta olisi myös voinut tulla Hanna Esteri Julia. Pienenä minun kutsumanimiä olivat Lyyli, Lyydi Amanda ja Vilhelmiina. Masussa minua kutsuttiin Vili Vilperiksi, mutta myöhemmin se muuttui Vilhelmiinaksi, sillä olinhan minä tyttö.
Kastepäivänä olin ollut hyvin kiltisti. Olin vain hymyillyt ja jokeltanut ihmisille. En ollut edes tarvinnut tuttia.

Tuo teletappi oli minun yksi lempileluistani.
Neiti 1v nyrkit pystyssä. :D Joitain tuollaisia piirteitä minussa vielä ehkä on. Tykkäsin hoitaa nukkeja ja muita sellaisia pienenä jo. Edelleen tykkään pikkulapsista ja tiedän sen, että haluan tulevaisuudessa itse omia lapsia.

 Pieni illiskö :D Ehkä olen vieläkin vähän samanlainen illiskö kuin tuolloin.
Tykkäsin auttaa vanhempia kovasti pienenä. Olin ollut vasara kädessä auttamassa, kun isi oli ollut asentamassa uusia keittiön kaappeja. Olin myös auttamassa, kun pihattoa rakennettiin.

 
 Äitiä autoin siivoamisessa. Kun opin konttaamaan, niin konttasin imirin perässä ja sammuttelin sitä. Sitten kun opin kävelemään niin autoin imuroimaan ja luuttuamaan . Näköjään autoin myös mummia lämmittämään uunia.

Autoin myös vanhempia kakun teossa :)
Näitä neljää kuvaa katsoessa en yhtään ihmettele miten minusta tuli eläintenhoitaja opiskelija :D Pienestä pitäen jo eläinten kanssa tekemisissä.


Pakko vielä laittaa tämä hieno piirrustus, jonka olen piirtänyt ollessani 9 kuukautta.
Mitä tämä teidän mielestänne esittää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti