sunnuntai 11. helmikuuta 2018

#304 Uusi arki

Tammikuu menikin todella nopeasti ja nyt eletään jo helmikuun puolessa välissä. Käsittämätöntä mihin tämäkin aika on kulunut. Mitä kaikkea tämä alkuvuosi onkaan sitten pitänyt sisällään?

Alku vuodesta vielä kirjoitin blogia ja tein postauksia valmiiksi aktiivisesti, mutta uuden arjen alettua konetta on tullut avattua enää todella harvoin. Mikä hieman harmittaa, etten jaksa töiden ohella enää konetta avaamaan. Alkuvuosi on ollut todella kiireistä aikaa ja päivät jolloin en tee mitään ovat olleet todella harvassa. Jokaiselle viikonlopulle on ollut tekemistä ja sama jatkuu edelleen ainakin tämän loppu helmikuun.Työssäoppimisen aloitin 22. päivä eli neljäs viikko töissä alkaa. Uusi arki onkin alkanut sujua jo ihan mukavasti. Välissä hieman sairastelin ja jouduin olemaan poissa työpaikalta. Alkuun tuntui, etten tule selviämään, mutta ei se niin kauheaa kuitenkaan sitten ollut. Joka kerta ennen töihin lähtemistä on olo, ettei millään jaksaisi ja voisi jäädä vain kotiin, mutta sitten kun pääsen töihin, niin aika meneekin tosi nopeasti. Ja nyt olenkin jo ihan iloisena lähdössä töihin. Edes viideltä herääminen ei tunnu niin pahalta. Tosiaan minun työ ajat ovat noin 6-9 ja 15:30-6 suurin piirtein.  Päivisin sitten teen kotona kaikkea ja hoitelen asioita. Yritän päivitellä tätä blogiakin, vaikkakin se on hieman jäänyt. Koulu juttujakin pitäisi tehdä.
Voi olla, että postauksia ei tule nyt niin usein, kuin niitä aiemmin tuli, mutta yritän kuitenkin jotain postailla. Päivisin tulee sellainen väsynyt olo, kun joutuu heräämään viideltä, mutta en viitsi ottaa päikkäreitä, niin ei mene sitten unirytmi sekaisin ja olisin pirteä töissä.

27. päivä vietettiin sitten minun synttäreitä ja oli kyllä aivan ihanaa nähdä ystäviä pitkästä aikaa. Meillä oli niin kivaa. Olen vaan niin onnellinen minun ystävistä ♥

Tähän samaan voisitte tuolla kommenteissa kertoa, että olisiko teillä jotain postaus ideoita. Joitakin postauksia minulla on jo luonnoksissa kirjoitettuna ja ideoita riittää, mutta olisi kiva, jos te lukijat kertoisitte toiveitanne, jos teillä sellaisia on. ☺ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti