perjantai 30. maaliskuuta 2018

#308 Punaista huulissa

Välillä sitä unohtaa kuinka kivalta punainen näyttää huulissa. Pitäs kyllä käyttää useammin punaista huulipunaa, mutta sitten kun se leviää pitkin naamaa ja hampaisiin niin ei kiva. Minun ehdoton punainen lemppari huulituote on Rimmelin Stay Matte Liquid Lip Color sävyssä 500 Fire Starter. Hyvä että sitä edes huomaa huulilla, kun se on niin samettisen pehmeä. Se pysyy huulilla todella pitkään, niin että minulla on jopa vaikeuksia saada sitä pois huulilta jopa vedenkestävän meikin poisto aineella :D Sen ei pitäisi siis edes levitä huulilta pois, joten täydellistä. Sen sisältää kosteuttavia ainesosia joten se ei kuivata huulia edes. Tää on kyllä paras huulituote minkä oon löytänyt. Ennen minun luotto luulituote oli essencen coast 'n' chill velvet matt liquid lipstick sävyssä 01 smooth & move. Se kuitenkin kuivatti huulia paljon enemmän ja sitä ei taida saada edes enää mistään, kun se taisi olla jokin kausituote viime kesänä. Nykyisin minun luotto huulituote on tämä rimmelin sävyssä 700 Be My Baby. Voi olla että mun pitää vielä kotiuttaa muutama muukin sävy, kuin nuo kaksi :) Ainakin 100 Pink Bliss ja 810 Plum This Show näyttäs sopivilta sävyiltä minulle.

Nämä Jasminin ottamat kuvat on kyllä taas niin onnistuneita. Tässä teille nyt muutama kuva niistä reilusta sadasta kuvasta jotka onnistu.

2 kommenttia:

  1. Tiesitkö, että yli 100kg painoisen henkilön ei tarvitsisi mennä hevosen selkään, jos ymmärtää lainkaan eläimen tunteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestäsi! Miksiköhän sun täytyi tämä minulle kertoa? Jos yritit vihjata ettei mun pitäs ratsastaa, niin varmasti Taran omistaja ja ratsastuksen opettajani sanois mulla jotain asiasta.

      Poista