MinäHanna & karvakorvat -blogia ylläpitää vuosimallia '00 oleva tyttö Pohjois-karjalasta. Pääsin peruskoulusta keväällä 2016, minkä jälkeen lähdin opiskelemaan eläintenhoitajaksi. Koulussa istuminen ei kuitenkaan tuntunut siltä parhaalta tavalta oppia, joten suoritan nyt koulua laajennettuna työssäoppimisena.Olen luonteeltani melko ujo.  Olen melko sisäänpäinsuuntautunut nuori menneisyyteni takia ja enkä uskalla mennä juttelemaan ihmisille. Jos minulle kuitenkin tullaan juttelemaan, niin vastaan kyllä. Tykkään kyllä tutustuu uusiin ihmisiin, mutten tykkää mennä juttelemaan itse. Jos minuun kuitenkin tutustuu paremmin, niin oppii tuntemaan millainen minä oikeasti olen.

Blogin kirjoittaminen ja valokuvaaminen ovat kuuluneet harrastuksiini jo vuodesta 2013. Kuvia olen räpsinyt jo aiemmin, ja tällä hetkellä kuvaan suurimmaksi osaksi kännykällä, joka on Huawei Honor 7lite. Välillä kuvaan myös ihan kameralla, joka on Canon PowerShot A610.
Meidän perheeseen kuulu minun lisäksi äiti, isä, kaksi veljeä ja sisko. Meillä on maatila jossa on lihakarjaa. Meillä on myös lemmikkeinä kissoja. Minun kissoistani löytyy lisää infoa niidn omilta sivuilta.
Ratsastuksen aloitin 11-vuotiaana ja sille tielle olen jäänyt. Kolme kertaa olen vaihtanut tallia, mutta en niinkään sen takia etten olisi viihtynyt, vaan koska tallit ovat muuttuneet yksityistalleiksi ja kerran kaverini takia. Ratsastustasoa on vaikea määritellä, sillä olen enemmän tällainen puskaratsastaja. :D
Parhaimman kuvan minusta saat varmasti lukemalla blogia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti